La Serie

Nico, Suzette i Misha

N&S Productions presenta Nico&Sunset, una sèrie online còmica, insòlita, romàntica i enginyosa, que capítol rere capítol fa seva la frase de què “la imaginació tot ho pot”. Es tracta d’una producció insòlita i enginyosa perquè està rodada íntegrament amb un dispositiu mòbil (iPhone 4S, iPhone5s) factor que Nico&Sunset juga de manera ocorrent. Per aquesta raó Nico&Sunset prefereix dir que es tracta d’una smartsèrie en lloc d’una websèrie. Oriol Vila i Raquel Salvador signen l’escriptura de guions, la sel·lecció d’actors, la direcció artística, les músiques i l’edició de la sèrie. Juntament amb ells, Joan Bacardí és el seu home imprescindible.

En els darrers anys hem vist com les noves tecnologies han canviat el panorama del lleure i de la ficció audiovisual en tot el món. Nico&Sunset és un exemple d’aquest canvi de paradigma. Perquè, així és, en un món cada cop més globalitzat amb una democratització cada cop més gran de la tecnologia i en un context de crisi econòmica, aquesta és una manera cada cop més vàlida a l’hora de presentar projectes de ficció. Nico&Sunset compta amb dos patrocinadors que han assumit íntegrament el cost de la producció: Estrella DAMM i el periodista Roger de Gràcia.

Altres col·laboradors que han ajudat que el projecte surti endavant són Hotel Group Majestic, IntecatiStore, BrightSide i SusiSweetDress.