Personatges

Nico

(Oriol Vila)

Nicolai Sergueièvich va haver de seguir des de nen la tradició familiar com equilibrista de circ. Més tard, inspirat pel seu ídol Bruce Willis, va entrar en el món del cinema treballant com especialista. Després d’un  greu  accident rodant una pel·lícula, Nico té una revelació: vol donar un nou gir a la seva vida i dedicar-se al món de la cançó al costat de Suzette.

Sunset

(Raquel Salvador)

Suzette Suavet pensa que no ha viscut un  amor verdader fins que coneix a Nicolai. La determinació, la  impulsivitat  i  la  passió  del  rus la complementen. Ella l’acompanya en  el seu somni de la música per fer-lo feliç, tot i què en realitat no confiï totalment en la seva capacitat. L’ambició de Nico de vegades la desborda i se sent incompresa. El que debó desitja la francesa és convertir-se en una “parella normal” i fer per fi aquest viatge que Nicolai sempre li promet i que no arriba mai…

Misha

(Joan Bacardí)

Primo Misha és un ésser especial. Atrapat en un cos d’un home amb barba es troba un cor que només té 12 anys. Quan Misha es presenta de manera inesperada a Barcelona, Nicolai intenta desfer-se d’ell  per  tots els mitjans. Suzette, impulsada pel seu instint  maternal,  lluitarà  per  acollir-lo  a  casa   i finalment formarà part indispensable de Nico&Sunset. Tendre i lleial, el Primo Misha acumularà diferents  poders  al  llarg  de  la  sèrie i salvarà a la parella protagonista de més d’un problema.

Els pares

(Jordi Boixaderas i Mario Gas)

Petya i Pierre són els pares de Nico i Sunset, respectivament.

El pare de Nicolai (Jordi Boixaderas) és un pallasso equilibrista amb molts fums que es mostra  autoritari  i  implacable  amb  el  seu fill. Nicolai li tem i sempre se sent poca cosa  al  seu costat.

El pare de Sunset (Mario Gas) és un aclamat director d’òpera francès que es desviu en atencions envers la seva filla. Qualsevol candidat a casar-se amb ella li semblarà sempre poc a aquest pare histriònico i  vital.

Terrys

(Òscar Andreu)

Terrys és un antic col·lega de professió de Nicolai. Junts varen decidir obrir un gimnàs per a especialistes però, en el darrer moment, Nicolai l’abandona sense donar explicacions. Obligat per Suzette i les seves necessitats econòmiques, Nicolai torna com un fill pròdig a demanar feina. El seu exsoci li posarà les coses molt difícils.

El pare de la nena

(Roger de Gràcia)

Martina (Martina Borràs) és la millor amiga de Primo Misha en el col·legi. Tenint en compte que Misha no és un nen “normal”, el pare d’aquesta no veu amb bons ulls  aquesta relació. Mitjançant  una  trobada  molt  tensa amb Nicolai, el pare de la nena intentarà per tots els mitjans posar fre a aquesta amistat.

Teto Martorel

(Òscar Dalmau)

Teto Martorel és un productor d’èxits musicals i també és el tiet de Martina, la millor amiga de Primo  Misha.  Per  les  seves  mans  han  passat moltes cançons de l’estiu encara que el que ell voldria fer en realitat és, igual que el seu ídol Joan Manuel Serrat, composar temes que li surtin de l’ànima. Nico&Sunset aconseguiran una cita amb el famós productor i l’hauran de convéncer que hi ha un lloc reservat per a ells en el món de la música.

Jana

(Aina Clotet)

La dolça Jana aspira a ser cantant d’èxit  i  d’una manera poc  ortodoxa,  ha  aconseguit  ser la intèrpret  de  les  noves  cançons  de  Teto  Martorel.  La  química  entre  el  productor i Jana  ens  recorda  d’altres  parelles  artístiques memorables com, per exemple la de Serge Gainsbourg i Lucie Gall o inclús la de Xavier Cugat i Nina.

Jep & Laia

(Miquel Fernández i Irene Montalà)

Són el duet romàntic del moment i un exemple a seguir  pel  nostre  protagonista.   Quan   Nico es  desespera  perque  no  és  capaç  de  trobar inspiració per a les seves cançons decideix plantar-se a l’hotel en què s’allotgen els dos artistes i, amb la Suzette, abordar-los després d’un concert. Ells els convidaran a  pujar a la seva habitació i compartiran una vetllada d’allò més marcià.

Jandra Ché

(Núria Gago)

Amiga de la infantesa de Sunset i una famosa  it girl a la seva Argentina natal. Quan Jandra Che vol visitar a la seva amiga francesa, aquesta sempre li dóna llargues donat que no pot evitar sentir una mica d’enveja per  l’estil   de vida tan independent i glamurós de l’argentina. Aquest cop Sunset (despitada per l’egoisme de Nico) aprofitarà la visita de Jandra Che a Barcelona i passaran juntes una nit d’allò més excitant.

El Nano

(Àlex Monner)

Quan Nico està a punt d’abandonar el seu somni i Suzette està a la vora dels seus límits, Primo Misha crea de manera sorprenene una màquina del temps. Una vegada que comproven que la màquina funciona a la perfecció, a Nico se li acut una manera d’aprofitar l’invent… Viatjarà fins 1958 amb l’objectiu de desmoralitzar a un jove Serrat i apropiar-se de les seves  cançons.

Carmen

(Alba Pujol)

Entre sorda i encostipada, la Carmen ajuda, com pot, a Teto Martorell en tot el que sigui de menester, encara que sovint fot més nosa que servei. A més de la seva particular gràcia natural se li sumen certes tendències a posar el nas allà on no la demanen.

Malo 1, Malo 2, Malo 3

(Jordi Pérez, Pol López i Andrés Herrera)

Sunset  decideix  donar-li  una  lliçó  a  Nicolai i marxa de casa per  muntar  un  grup  en solitari. En el seu primer concert es trobarà amb  tres  dolents  de  pel·lícula   que intentaran   propasarse amb la francesa.

Primo Misha trobarà a Suzette i la salvarà amb l’ajut d’un penedit Nicolai.

Chari i Maribel

(Merche Mar i Terremoto de Alcorcón)

Quan a Sunset no li surten bé les coses les seves veïnes del sex-shop d’abaix sempre tenen una abraçada i bons consells. Elles no comprenen què fa una noia “tan ina” amb semblant  idiota com a parella.

Són les màximes defensores de Suzette, a qui  tracten com a una filla i Nicolai les tem.

Els amics de Nicolai

(O. Fabré, J. Estadella i O. Miquel)

És  una  relació  d’amistat…  en  un  únic  sentit. Els tres depenents d’IntecatiStore (col·laboradora de la sèrie) són tan amables amb els seus clients que Nicolai es creu que ha fet tres amics de l’ànima. El nostre protagonista els hi consultarà els dubtes existencials i  els  esperarà a la porta a l’hora del tancament tot i que ells sempre surtin per la porta de darrera.