Teatre

Benjamín

Representada del 26 de novembre al 12 de gener de 2016 al Microteatre Barcelona.

Protagonitzada per Ruth Llopis i Joan Bacardí.

Una nit de cap d´any un client molt peculiar demana a una prostituta, alguna cosa més profunda que fer sexe. La trobada entre aquesta espècie de mestre zen de poble i aquesta dona de l’est, produeix una espècie de miracle.

Purpurina

Representada de l’11 de febrer al 6 de març de 2016 al Microteatre Barcelona.

Protagonitzada per  Albert baró, Adrian Grösser i Albert Salazar.

El Jordi i el Ramon porten al seu germà David, un noi amb discapacitat psíquica, al Paradise per tal que perdi la seva virginitat. D’aquesta manera confien en què el David es faci un home i recuperar, d’una vegada, l’equilibri familiar.

The Art Players

Els dies 7 i 8 de maig del 2016, Nico&Sunset Productions presenta la seva peça PURPURINA al THE ART PLAYERS una idea del PALO ALTO MARKET que aposta per la difusió de la creació contemporània, apropant les arts escèniques al gran públic en un ambient diferent, lúdic i diurn.

Les diferents representacions van tenir lloc en una de les galeries del recinte reconvertida per l´ocasió en un petit teatre, on els visitants van poder gaudir, de forma alterna i ininterrompuda, de tres obres diferents: Mi gran obra, de David Espinosa; La caiguda de l´H de Jordi Oriol i Purpurina de Nico&Sunset.

UNA HISTORIA MUY NEGRA

“Una historia muy negra” es presenta al PALO ALTO MARKET els dies 3 i 4 de desembre per celebrar la reedició de la mítica cervesa negra de MORITZ. En aquesta història, creada expresament per l´ocasió per part de Nico&Sunset Productions, l´espectador pot gaudir de la saborosa cervesa mentre s´endinsa en les peculiars relacions de tres personatges que regenten un oblidat bar de carretera.
Amb Albert Salazar, Raquel Salvador  i Oriol Vila.

Quod Ser

Espectacle representat del 25 al 27 de maig a Villa MAyFAir

Quod Ser és un espectacle que es va muntar pensat per a fer que l’espectador visqui una experiència única. En una casa amb accessos diferents s’hi representen diferents escenes. L’espectador, amb una màscara, segueix l’itinerari que vol lliure de canviar d’escena quan vulgui.

Nico&Sunset Productions va participar amb el seu text “Let´s twist again – El Parraque” protagonitzats per Cesc Casanovas, Marina Gatell, Ruth Llopis, David Olivares, Albert Salazar, Xavier Serrano